Verkoopvoorwaarden

1. www.ClubGroen.nl is een website van uitgeverij Jan van Arkel en wordt door deze uitgeverij beheerd en aangeboden.

2. ClubGroen is gevestigd in Utrecht, geregistreerd bij de kamer van Koophandel onder kvk nummer Utrecht 67890962. Het kantoor is gevestigd op het Hooghiemstraplein 32, 3514 AX te Utrecht.

3.1 De website ClubGroen faciliteert promotie campagnes als voorintekening van boeken, te publiceren door uitgeverij Jan van Arkel.

3.2 De website ClubGroen faciliteert de verkoop van een selectie van boeken die worden uitgegeven of gedistribueerd door Uitgeverij Jan van Arkel.

4. Producten als genoemd onder 3.1 en 3.2 kunnen worden besteld via de webshop / internetkassa gekoppeld aan deze website. Bestellingen via deze site worden formeel gedaan aan Uitgeverij Jan van Arkel en gelden zullen ook aan deze uitgeverij worden voldaan. De uitgeverij zal zorg dragen voor de uitvoering van de bestelling.

4.1 Voor bestellingen worden porti in rekening gebracht. Deze porti lopen gelijk aan de TNT tarieven. De porto kosten worden in de winkelwagen berekend na het invullen van het adres.

5. Betalingen worden via iDeal gefaciliteerd en financiële transacties worden verzorgd door SISOW BV.

6.1 Bestelling van boeken als genoemd onder 3.3 worden binnen maximaal 5 werkdagen uitgevoerd

6.2 Bestelling van boeken als genoemd onder 3.2 worden binnen 14 dagen na verschijnen uitgevoerd. Op de voorintekeningsactie staan de verwachte publicatiedata genoemd.

7. Indien een boek, ondanks aankondiging van voorintekenactie, niet wordt gepubliceerd, zal de klant hierover bericht ontvang en het reeds betaalde bedrag volledig teruggestort krijgen.

8. De webshop van ClubGroen is ontwikkeld om lezers/klanten in Nederland per internet rechtstreeks bij de uitgever te laten bestellen. Lezers/klanten die van buiten Nederland bestellen en goederen bezorgd willen hebben in het buitenland wordt verzocht de uitgever per mail te benaderen. Dit vanwege logistieke en transactionele redenen.

9. Wederverkopers en andere partijen die bestellingen willen plaatsen op retailcondities, worden verzocht per mail contact op te nemen met de uitgeverij.

10. In geval van retouren, wordt de klant/lezer verzocht contact op te nemen met de uitgeverij per mail. Retouren kunnen worden gestuurd aan: Uitgeverij Jan van Arkel, Hooghiemstraplein 32, 3514 AX Utrecht.

Contactgegevens:
Uitgeverij Jan van Arkel
Hooghiemstraplein 32
3514 AX Utrecht.
info@janvanarkel.nl
Geregistreerd KvK Utrecht 67890962
BTWnr: NL1710209039B01