Tuintopia: De tuin op tafel!

Tuintopia: De tuin op tafel! Tuintopia: De tuin op tafel!

Een tuin aanleggen was nog nooit zo leuk

9789491785009
Arjen de Vries

€ 9,95

bestellen

Met Tuintopia leer je spelenderwijs de verbanden in de tuin kennen. Zo levert de pomp water aan de groententuin, en de groententuin weer plantresten aan de composthoop. Maar welke verbinding is er tussen de vijver en het insectenhotel?
Een leuk spel voor wie met zijn tuin aan de slag wil.

Tuintopia is een strategiespel, maar je kunt ook de coöperatieve versie spelen. Met Tuintopia maak je een waar paradijs van een tuin. En krijg jij dan geen zin om naar buiten te gaan?

Tuintopia is een strategisch spel waarmee je samen een tuin aanlegt. Leg de kaarten slim neer en maak verbindingen tussen de verschillende onderdelen in de tuin. Een waterpomp levert water aan de groentetuin en een zonnepaneel levert stroom aan het huis. De speler die de meeste verbindingen maakt wint het spel!

Ben jij je medespelers te slim af of maken jullie samen één groot paradijs? Een tuin aanleggen is nog nooit zo leuk geweest!

Je kunt het spel op 2 niveau’s spelen en er zijn verschillende variaties om het spel nog uitdagender te maken!

Coöperatief spel: De regels van dit spel zijn precies hetzelfde als bij het normale spel, alleen worden de punten van alle spelers nu bij elkaar opgeteld. Het doel is om samen 60 punten of meer te scoren.

Voor 9+; 1-4 spelers; 25 minuten

Speluitleg

spelregels Tuintopia